LUCRARILE DE TAIERE LA POMII FRUCTIFERI PDF

Taierea (curatarea) pomilor fructiferi se face in timpul repausului In ceea ce priveste pomii plantati primavara, lucrarile despre care se.

Author: Tojajas Mikagis
Country: Guinea-Bissau
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 1 November 2011
Pages: 252
PDF File Size: 16.91 Mb
ePub File Size: 15.68 Mb
ISBN: 826-1-92617-392-9
Downloads: 32664
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arashikree

Totusi o solutie si mai buna ar fi ca tulpina sa fie infasurata in hartie pana primavara, pmoii hartia se va inlatura. Dumitru,incearca pe viitor ingrasaminte foliare cu azot doua tratamente inainte cu cel putin o luna de inceperea caderii fructelor,distanta intre tratamente 2saptamini.

Excelet,ca v-ati gandit la albine,inainte de a-i otravi cu substante daunatoare lor,pt.

Doresc doar sa autentific ideea lui Endre: Normal ca produsul pt. Pomii se planteaza in pozitie oblica sub un unghi de de grade de verticala. Pt Nelu din Liesti: Am incercat sa caut produse din Germania dar nu am gasit deocamdata nimic. Foarte utilsuccint si bine sa fie studiat acum toamna pt anul viitor. Williams,contesa de paris,favorita lui klapp,monica.

La aceasta data Eu lucrez in fiecare frucctiferi in germania la o ferma si stropesc meri si pruni de acolo si in numai doua luni efectuam mai multe yaiere poate ar fi bine sa explicati la ce va referiti cu doua stropiri.

  2008 KAWASAKI VULCAN 900 CUSTOM OWNERS MANUAL PDF

Gimi in 30 Ianuarie Am si eu citeva intrebari. Am specificat insecticidul Calipso,pt ca este selectiv cu albinele nu le dauneaza!

Prunele cad inainte de coacere si au o culoare albastruie,ce tratament trbuie aplicat??????????? I-mi trimiti si mie te rog calendarele alea pt sropirea pomilor fructiferi si substantele folosite la adresa kucrarile email badeanu.

Sunt un incepator in aceasta indeletnicire si as dori multe; despre taierea pomilor fructiferi,stropirea acestora. Stie cineva un produs care sa intareasca coada marului?

Lucrările de tăiere la pomii fructiferi – Uwe Jakubik – Google Books

I-mi trimiti si mie te rog calendarele alea pt sropirea pomilor fructiferi,a vitei de vie,si substantele folosite la adresa de email dorinlvd yahoo. Buna ziua, As dorii si eu calendarul stropirilor la pomi fructiferi cu substantele care se gasesc in comert. Crezi ca daca enumeri pesticidele pe care le citesti de pe lista ai rerezolvat problema?

Lucrarioe paduchilor de frunze se fac stropiri cu un insecticid ex. Nelu in 17 Decembrie cer un gaiere Dece unii pomi au o plantatie mai slaba si fructele sunt mai bogate? La fitofarmacii va puteti procura subst. Stiu ca zeama bordeleza are in plus fata de sulfat, var.

As vrea si eu calendarul cu stropirile fundamentale la pomii fructiferi. In aceasta primavara conditiile meteo au fost favorabile-din pacate-pt aparitia si frictiferi bolii.

  GUTTENBERG PLAGIAT PDF

Daca pomii nu au inca lastari,deci arata ca niste vergele,se taie oblic,deasupra unui mugure. Palmeta de arcuire Aceasta se obtine prin dirijarea pomilor pe spalieri cu sarme distantate la cca.

Stropiri fundamentale pentru pomii fructiferi

Dar anul acesta am depasit orice asteptari. Fructul cat bobul de mazare 14 zile de la tratamentul Nr. IvanTib in 30 Ianuarie canadianpharmaciesbnt. Stropirile la pomi incep din iarna pana toamna tarziu.

Pentru suprafete mai mici, adaptati cantitatile impartiti cantitatea de substanta la si o dizolvati intr-un litru de apa pentru fiecare 10 mp teren plantat cu vita de vie In cateva zile sper sa reusesc sa postez si un calendar al lucrarilor ce trebuiesc efectuate in cazul vitei de vie, asa cum am postat si pentru pomii fructiferi.

Asa ca un raspuns concret este destul de greu de dat. La pomii fructiferi aflati in plina rodire se.