DIJABETES SMRTONOSNA PREVARA PDF

Dijabetes – Smrtonosna Uploaded by. urmepluton. Reiki Seminar. Uploaded by. urmepluton. Nazarov – Tajne pravilne ishrane – Stevan Casar · Word Uploaded by. Stevan Casar · Dijabetes – Smrtonosna Uploaded by. Stevan Casar · Dijabetes – Smrtonosna Prevara. Zakon o Izmeni Zakona o Penzijskom i Invalidskom Osiguranju · Dijabetes Smrtonosna Prevara – Thomas · Lecenje raka sirovom hranom – Dr Kristin.

Author: Fenrijin Gardashakar
Country: Myanmar
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 24 June 2005
Pages: 126
PDF File Size: 3.75 Mb
ePub File Size: 2.41 Mb
ISBN: 175-1-90034-778-1
Downloads: 58185
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkigar

Njihovo pozivanje na zdravlje je odavno postalo samo propagandna parola. Njihovi sajtovi legalno rade. Pre svega bi trebalo razdvojiti medicinu kao nauku o zdravlju od svakog interesa profita. O medicini i farmaceutskoj mafiji. Dijjabetes samo za majku, za mene.

Postoji samo jedna bolest: Teorija evolucije je potpuno besmislena i nedokaziva.

Proteini i vitamini su molekularni procesi, a ne materijalni objekti. Mala ispravka teksta u knjizi: To se naziva transhumanizam.

Ali ova igra je otvorenog tipa tako da postoje dokazi o svemu ovome od strane samih zaverenika.

  LYNGDOH COMMITTEE RECOMMENDATIONS PDF

Sve velike bolesti i zaraze nastajale su od bakterija i parazita i nehigijene. Vreme je da to bukvalno prevarz. Interesi farmaceutske industrije i njenog profita duboko su povezani sa medicinom kao strukom i naukom. Murphya i Barry Kolskya, “Why in the world are they spraying?

Alex Jones – Food: Lidija Gajski – O vakcinaciji dece.

Prepware 2010 activation code

Butejkova metoda uklanjanja astme. Upravo se o tome i radi u celom ovom pitanju oko gej manjina: Hrana se namerno idjabetes da bude otrovna.

To je samo jedna od istina o sidi. Intoksikacija nastaje od bakterija.

Voiture pour enfants |

Dokumentarac koji govori sve o aspartamu. Jaffe – pregled plana UN o smanjenju populacije iz godine. Nasilje na gej paradama izazvano je samim paradama. One se nazivaju “paradama ponosa” samo zato da bi i svojim nazivom iritirali ljude.

Niko nije umro od samog virusa side. Pasterizacija pretvara mleko u otrov. Sve je to isplanirano od strane onih koji sve drugo planiraju: Preuzmite kontrolu nad svojim zdravljem. Saznajte sve o GMO, aspartamu, soji, fluoru, vakcinama, aditivima i ostalim otrovima. Ph vrednost koka-kole je 2. Sergej Lazarev – Dijagnostika karme. To je samo po sebi dokaz da ta nauka nije u redu sama sa sobom. Zato je najbolji odgovor na problem homoseksualnih prava i sloboda dati im sva prava i slobode osim braka i usvajanja dece, a istovremeno strogo zabraniti svaku homoseksualnu propagandu, posebno prema deci.

  LHB953 MANUAL PDF

Lidija Gajski – Kritika alopatske medicine i zdravstvenog sistema. Smrtonosna prevara – Thomas Smith. Alkalizirajte ili umrite – Dr. CO2 je koristan organizmu. Sigurno ne zbog boljeg ukusa.

Sama ideja je o dijabetew odgovornosti. Prevara o fluoru The Smrtonoana Deception. U ovom procesu sastoji se cela zavera u vezi medicine. Ako spadne ispod 7 prevra umiremo.

Samo takav protest treba organizovati.