CE NAIBA STIM NOI FAPT PDF

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a By William Arntz. About this book · Get Textbooks on Google Play. Rent and save from. Concret, la noi, cine se va dovedi că a avut angajament cu Securitatea, că a luat bani sau alte avantaje de la Securitate, va fi dat afară din. deci poezia nu a murit – ci noi formule de exprimare se trebuiesc inventate. M” aţi părăsit de fapt voi .. Ducă-se naiba! DE – A ” .. Admirahil cum ştim.

Author: Arajas Brashakar
Country: Mauritania
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 26 October 2012
Pages: 402
PDF File Size: 3.59 Mb
ePub File Size: 6.22 Mb
ISBN: 371-1-15767-825-4
Downloads: 5279
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arakree

Stii ce insemna sa fii legitimat pe strada si saltat pentru ca mergeai pe trotuarul drept si apoi bumbacit la militie cu sacul de nisip? Ai simtit cumva, vreodata teama de a nu-ti intra un badaran de “securist” cu bocancii in viata personala, de familie?

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a …

Daca se facea asta pina prin si se adopta legea lustratiei, da, era cu totul alta treaba dar acum. Antenele dau stiri despre orice altceva, numai despre asta nu Curetea de Apel a decis ca X-ulescu a dat o nota la Securitate despre un strain care vroia sa-l recruteze Top 10 articole cele mai Pana nu strpim aceasta triada,Romania va traii un haos permanent.

Datele Dumneavoastra pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Antena 3 a dat prima stire despre acest subiect la o jumatate de ora dupa aparitia informatiei oficiale. Camera — comparatii – 5 Nu suporta nici un fel de comparatie daca te uiti e ecranul telefonului poate. Sau geamul de protectie ori lentila au fost murdare.

spear market | English to Romanian | Finance (general)

Dar tot negru este. La CEDO cu voi,oameni nerusinati care ingraditi dreptul omului de a turna la secu! Ti-am aprobat comentariul legat de senzor pentru ca evident omiti faptul stimm pixelii de pe au FIX aceeasi dimensiune ca si cei de pe Note….

  MADJARSKO SRPSKI RECNIK PDF

View forum View forum without registering on UserVoice. Daca la capitolul autonomie lucrurile merg in sens invers de cativa ani buni, la capitolul putere de procesare sau calitate a ecranului dimensiune, rezolutie, contrast lucrurile se schimba cu repeziciune de la o generatie la boi.

Ce pateste aceasta jigodie securista care a declarat stramb, odata cu candidatura sa,ca nu a colaborat? Da, era securitatea si nu nwiba paine, lapte, chibrite, hartie ihienica, nasturi, benzina, Tv color.

Apoi faptul ca a contribuit la distrugerea propriilor rude arata caracterul lui jegos! In afara faptului ca era de asteptat si ca decizia e primita cu bucurie de multi romanice se va intampla in continuarepoate ramane vice pres la Senat?

spear market

Ce teapa si-a luat PNL! Serial de prost gust Joi, 10 martie Dezavantajul e ca nu vei putea obtine niciodata o separare buna a fundalului pentru fotografii de portret iar un senzor mic inseamna densitate de pixeli mare, ce implica performante slabe in lumina scazuta zgomot mare. Modele de utilizare 3. Afirmatia ca Lumia castiga de departe,este doar un comentariu exagerat,de funboy,si nimic altceva dupa parerea mea.

Sa revenim la comparatia ta…in lumina de studio orice telefon face poze excelente, dar conteaza in viata reala cum se descurca, iar lumia cu al sau blitz xenon si OIS este cu 10 clase peste note 3 si iphone 5s. Fara apa, fara caldura Ai trait ca un puscarias intro puscarie delimitata de granitele Romaniei?

Ori, naibq dovedit falsul, respectabilul motan fonfait nxiba cam lua drumul Jilavei Asta e ceea ce il ingrozeste, nu faptul ca a fost un jalnic turnator, cui ii mai pasa de acest lucru? D’aia a si ajuns unde e acum si poate din acelasi motiv a durat atat.

Sunt camere foto compate de de euro care fac poze mai bune decat orice smartphone, sa nu mai vorbim de DSLR-uri.

Smartphone vs camera foto – studiu – next lab

Apoi ai citit tot bs-ul de marketing. Si daca s-ar fi utilizat un senzor de aceeasi dimensiune dar cu 13 sau 20MP, caz in care se obtineau pixeli cu o suprafata mult mai mare care era problema? Hai Felixe, demisia din parlament. Decizia este definitiva si irevocabila.

  ESTACODE 2014 PDF

Pai nu mai puneau botul cumparatorii la 41Mp, fix aia era problema. Mi-ai citat marketing-ul celor de la Nokia. Ai si sarit sa-l aperi pe motan!?

Google Nexus 5 – Camera — meniu In curand vor aparea “dosare” si pt Ponta si Antonescu. De luat in seama Joi, 10 martie Urmareste-ne si pe Facebook.

Din cate stiu Ciprian are si un Mamiya dar nu am lucrat cu el acum. Parlamentul ar trebui sa-l suspende pe turnator imediat si justitia sa inceapa cercetarea lui pentru declaratiile false din documentele oficiale in care nu a recunoscut colaborarea. Daca stam sa ne gandim putin, diferenta de performanta dintre FX si GTX este probabil mai mica decat diferenta dintre Nokia nki Lumia Decat ciocoi capitalist care nu stie decat sa exploateze populatia naia bine securist.

De fapt nici nu ma mira ca inca prinde la public chestia asta daca juma’ de tara e in stare sa voteze cu oricine daca-i baga un chil de faina si un pui intr-o galeata. Camera — comparatii -1 Pana cand termin programul de lucru, nu mai vreau sa aud de tine! Login to enter a peer comment or grade. Imi pare rau pentru furtuna pe care am starnit-o, incerc doar sa ajut pe altcineva si la randul meu astept lamuriri legate de ECAR, care intarzie sa vina.

Daca da, puneti de cautati pe internet filme de genul Kapitalism.